NIEUWBRIEF 1 over de reünie van 2018 en 50 jaar NHTV

Klik hierboven op reünie 2016 – Arcen voor een verslag van de afgelopen reünie in Arcen.

Met op de achtergrond het welbekende Bredase volkslied volgt er in dit bericht de nodige informatie over de grote reünie van het NHTV op 12 mei 2017 en onze eigen reünie op 21, 22 en 23 september 2018.

Ton Kamminga: Met jullie welnemen wijd ik tevens een paar woorden aan onze nieuwe queeste, bijvoorbeeld dat het de bedoeling is om de volgende reünie in (de omgeving van) Breda te houden en dat we voorlopig nog aan het broeden zijn. Mochten jullie iets anders voorstellen of een aanvulling hebben, laat het me dan s.v.p. weten.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van reacties van je jaargenoten is het slim om je te abonneren op deze site. ( rechts in de sidebar). Je krijgt dan automatisch bericht als er nieuwe reacties of ontwikkelingen zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *