De komende reünie in 2020


Lieve en beste jaargenoten,
De inschrijving voor onze volgende NWIT-reünie is geopend!
In de bijlage lezen jullie wat het organisatiekwartet op dit moment al te melden heeft.Dus geef je nu op, simpel via een reply, en doe de aanbetaling, dan weet je zeker dat je mee doet. Ook voor het organisatie comité is het prettig nu al een indruk te krijgen van het aantal deelnemers. 
We hopen spoedig van je te horen!!Hartelijke groeten vanGerda, Han, Willem en Bert
P.S. Als we even in het verleden duiken dan is het vandaag precies vijftig jaar geleden dat we de 1 mei-viering in Berlijn meemaakten. Vanuit onze jeugdherberg in het westen gingen we naar Oost-Berlijn waar we overweldigd werden door de gigantische parade voor Ulbricht en waar we onze zojuist gewisselde OstMarken moesten zien te besteden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *