Reunie 2021 Nieuw Allardsoog in Bakkeveen.

De voorbereiding

Lieve Reünisten,
Ja hoor, het gaat door!!!Als je goed luistert, kun je horen hoe het organiserend comité een zucht slaakt van opluchting en blijdschap. In onze bijeenkomst van gisteravond hebben we afgesproken jullie geen moment langer dan strikt noodzakelijk in onzekerheid te laten. Ook al hebben we nog niet van iedereen die zich had opgegeven de definitieve bevestiging ontvangen, van 20 reünisten hebben we die nu al wel; 4 anderen nemen hun besluit in de loop van deze week. De enige domper die onze reünie nog kan treffen, is een persconferentie op 20 september waarin wordt aangekondigd dat de maatregelen opnieuw zijn verscherpt. We hopen natuurlijk van ganser harte dat dat niet het geval zal zijn.

Ter verhoging van de feestvreugde heffen we zelfs de geheimhouding van de locatie op. De titel van dit bericht moge daarbij een hint zijn…..We gaan naar Friesland! Anders dan je in Friesland misschien zou verwachten, ligt de accommodatie die wij nu al meer dan twee jaar geleden hebben gereserveerd – Nieuw Allardsoog in Bakkeveen – niet aan het water, maar in een bosrijke omgeving vlakbij het punt waar Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen. Er zijn daar op een groot terrein midden in de natuur verschillende “lodges” gesitueerd en de onze is “De Eekhoorn”. De website https://www.nieuw-allardsoog.nl geeft je een indruk.
In ons volgende bericht, waarschijnlijk eind van deze of begin volgende week, onthullen we het programma voor het weekend en de complete deelnemerslijst.
Tot slot vragen we jullie het ons in de loop van deze week te laten weten als je speciale dieetwensen hebt waar we bij de catering rekening mee moeten houden.
Hartelijke groet, Bert, Han, Gerda, Willem

Lieve Reünisten!
Dit is (voorlopig) het laatste bericht van het NWIT-68 reünie-comité, versie 2020/21!  Want het begint er nu toch echt op te lijken: over 2 weken is het zover. Wij verheugen ons er zeer op! Het enige dat o.i. nu nog mis kan gaan is een enorme toename van het aantal besmettingen en een daarop aansluitende persconferentie op 20 september, waarin wordt aangekondigd dat alles wat nú nog mag dan níet meer mag. Maar we hebben goede hoop: voorlopig heeft Rutte wel wat anders aan zijn hoofd…
Laten we maar beginnen met eigenlijk het enige minder leuke in deze mail: de bijbetaling. Om alle kosten te kunnen dekken, vragen we jullie om – graag zo spoedig mogelijk – €95 over te maken naar Bert: H.T.H. van den Berg, onder vermelding van Reünie NWIT 68.
Wie komen er? In alfabetische volgorde: Bert vd Berg, Gertruus Bors, Frits Colnot, Frans van Dok, Dirk Elzinga, Kees Flink, Guillaume van Grinsven, Ton Kamminga, Gerda Kloos, Magda van ’t Klooster, Willem Maris, Kieke Okma, Ton Oostveen, Jacques Peeters, Marc Permeke, Sophie Raymakers, Stan Rijven, Hanneke Spoormans, Floor Sprenger, Els Thuis, Wil Werner, Han IJzendoorn en Rietje van Zandvoort. Niet alle deelnemers zullen er het hele weekend bij zijn. Jacques P en Dirk zijn er zaterdag de hele dag; Dirk vertrekt zaterdagavond weer.
Wat gaan we doen? Vrijdag 24 september. Jullie worden verwacht in Nieuw Allardsoog vanaf half 5.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is weggetje-naar-de-Eekhoorn-1-rotated.jpeg
Het zandweggetje LINKSAF nemen!

Onze lodge De Eekhoorn bevindt zich helemaal achter op het terrein. (zie bijlage) Om te parkeren: doorrijden richting receptie en vóór de klokkenstoel het zandweggetje LINKSAF nemen.

Aan het eind daarvan bevindt zich De Eekhoorn. Daar kun je je spullen uitladen; vervolgens de auto parkeren op parkeerterrein 3.We staan uiteraard klaar met een feestelijk drankje en we hebben Gertruus en Hanneke gelukkig – net als in andere jaren – bereid gevonden om een heerlijke vrijdagavond-soep-maaltijd te verzorgen. Voor de vrijdagavond staat er verder niets op het programma, dus alle gelegenheid om elkaar weer uitgebreid te kunnen spreken, met muzikale omlijsting door Stan! Zaterdag 25 september Het ontbijt is al vroeg (vanaf 8 uur), want vertrek is gepland om 9.45 uur Sharp! Via een mooie Friese route rijden we naar Eernewoude (of Earnewald, zoals ze daar zeggen) in het hart van waterrijk Fryslan. Aldaar aangekomen, schepen we om 10.30 uur in op M.S. De Wetterprinses voor een prachtige rondvaart door Nationaal Park De Alde Faenen. Koffie en koek wordt aan boord geserveerd. Bij terugkomst lunchen we uit het vuistje in het Skûtsjemuseum. Daarop aansluitend worden we door het museum rondgeleid.Via een andere route rijden we terug naar onze Eekhoorn. Bert begeleidt in de bos- en heirijke omgeving een wandeling voor wie daar zin in heeft, er is gelegenheid tot jeu-de-boules, tafeltennis, volleybal en je kunt ook een dutje doen als dat aantrekkelijk lijkt. Het aangeklede aperitief wordt geserveerd om een uur of 6, gevolgd door een oriëntaals buffet. Vanaf half 10 kun je laten zien dat je nog best behoorlijk scherp bent, als Willem en Gerda een pubquiz presenteren. Voor wie er na afloop daarvan nog steeds niet genoeg van heeft, is er wederom gelegenheid tot een ontspannen samen zijn, waarbij Stan opnieuw zijn brede palet aan nostalgische muziek zal laten klinken.
Zondag 26 september Voor de zondag hebben we niks bijzonders gepland. Na het ontbijt (vanaf 8.30), bij de koffie, gaan we natuurlijk een nieuw comité kiezen en een datum vaststellen voor de volgende reünie. Misschien moeten we het dan ook hebben over het ‘format’ – willen we dat houden zoals het nu is? En wat verder ter tafel komt!
Dat is het dan!
Hieronder vind je nog een aantal adressen en telefoonnummers, die wellicht handig kunnen zijn. Rest ons te zeggen: tot over 14 dagen!
Hartelijke groet, Bert, Han, Gerda, Willem

Adressen:

-Conferentiecentrum/ groepsaccommodatie Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6

9243 SH Bakkeveen

Tel: 0516-543888 Email: mail@nieuw-allardsoog.nl

-Rondvaardij Princenhof

De Stripe 2

9264 TW Earnewald Tel:0511-539334

Mob:06-16939004

Email:info@rondvaardij-princenhof.nl

-Skûtsjemuseum

De Stripe 12

9264 TW Earnewald

Mob: 06-16933805

Bert – 06 13366775Han – 06 54233965Gerda – 06 45825712Willem – 06 53835843

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *